שינוי שם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/11/23 00:32 טז בכסלו התשפד

שאלה

שלום,

נולדתי עם השם טלי אבל מעולם לא הרגשתי שהוא אני, שהוא מתאים לי או משקף אותי. נולדתי בחודש תמוז, 23.6.83 אם רלוונטי

בשנה האחרונה אני רוצה לשנות לטליה, מרגיש לי אצילי ומי שהייתי רוצה להיות, להתמלא הערכה עצמי ובטחון, האם זה מתאים לי?

תודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לעשות שינוי שם בפרסום, דהיינו שיהיו עשרה שישמעו על שינוי השם, אפשר לעשות בבית כנסת אחר קריאת התורה. יש גם נוסח לשינוי השם מופיע בחלק מהסידורים.

בהצלחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ