הפיכת כף בשרית לחלבית שיש עליה לכלוך קטן

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/11/23 00:37 טז בכסלו התשפד

שאלה

שלום,

אני רוצה לשים כף בשרית שיש לי במים רותחים כדי להפוך אותה לחלבית. על הכף הבשרית דבוק משהו קטן, בערך מילימטר ומשהו על מילימטר ומשהו. אני לא יודע מה זה. מן הסתם זה אוכל אבל אולי זה משהו אחר, אין לי מושג. אני לא מצליח להוריד את זה בשטיפה. ניסיתי לגרד עם הציפורן וגם לא ירד. האם זה בסדר ככה לשים במים רותחים וזה יהפוך לחלבי? תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש לנסות להוריד על ידי אמצעים חריפים יותר. ואז להגעיל. אם לא יורד אפשר להגעיל עם הדבר עצמו.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ