זוגיות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/11/23 14:12 ז בכסלו התשפד

שאלה

שבוע טוב

בעלי לעתיד טוען שיש מצבים בהם אנחנו אצל הוריי ואני דואגת שהוא לא יגיד משהו לא במקום לידם.

הוא מרגיש שאני תמיד מבקרת אותו אם הוא אומר משהו ליידם,הוא לרוב צודק,משום שלעיתים אמא שלי מעירה לי על דברים שהוא אומר וזה יוצר אצלי פחד כי אין לי כןח להתמודד עם הביקורת שלה

אני רוצה שהוא ירגיש נעים בבית שלי,הם מאוד אוהבים אותו חשוב לציין,מארחים אותו יפה מאוד

אני לא יודעת איך להחזיק את עצמי מלהעיר לו

אשמח לעצה

תודה

תשובה

שלום לך,

ראשית אקדים ואומר שרצוי שתקדימו את החתונה ככל שאפשר גם בשבוע הקרוב.

התקופה הזו יוצרת מתח לא בריא בינכם.

זה לא יפתור את הענין שבשאלתך -

עליך להרגיש פחות מתרגשת מהביקורת שלה. תקשיבי לה בנחת ותמשיכי הלאה. היחס שלך לביקורת גורם לביקורת להיות מאיימת.

בנוסף עליך לרצות שבעלך יהיה משוחרר על יד הוריך.

זה יקרה רק אם תרגישי בטחון בבעלך ושאין בלתו אחרי החתונה הוריך במקום שני

בהצלחה ומזל טוב לחתונתך בימים הקרובים

דוד לוי

# עד החתונה רצוי לצמצם מאד את הביקורים אצל ההורים, בודאי לא ימים שלמים, זה עלול לערער את בנין הבית העתידי שלכם. גם בהמשך המינון צריך להיות לא יותר משבת פעם בשלושה - ארבעה שבועות הבית שלכם נבנה רק כאשר אתה ביחד לבדכם..

# אינני מבין מדוע אתם ביחד יותר ממספר חודשים בלי להתחתן. זה מצב מאד מאד לא בריא לא לך ולא לכם.