חלום שחלמתי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 06/11/23 22:23 כב בחשון התשפד

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב.

חלמתי שאני נמצאת בתקופת חיים אחרת.

אני צופה על האנשים שמתהלכים שם ושומעת לחשושים שדוד המלך חוזר ,דוד המלך חוזר והוא הולך לכבוש את עזה ועוד שני מקומות

ואז אני שומעת עוד קבוצה של אנשים אומרים אבל לפני שהוא יגיע , יגיע עוד מישהו שיעשה סוג של הכנה לפני שדוד יגיע. ז"א שלכל אחד מהם יש תפקיד ודוד לא יכבוש לבד.

..לציין שחלמתי את החלום לפני כשבועיים מיום זה.

תשובה

שלום

כפי שכבר כתבתי לך, חלומותייך מיוחדים ומעידים על העולם הרוחני שלך, ועל מה מעסיק את התודעה שלך.

תשמחי בזה ששם התודעה שלך נמצאת, ותמשיכי להרבות טוב בעולם כפי שאת מן הסתם עושה.

כל טוב ובשורות טובות