אמונה בתורה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/11/23 04:26 יט בחשון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בן אדם מאמין אך לא מאמין דווקא בתורה והיום שוחחתי עם רב בבסיס והייתה שיחה מעניינת ודיברנו על מעמד הר סיני ובעיקר חיפשתי תשובות למה היהדות זו הדת הנכונה. התשובות שקיבלתי היו הגיוניות בחלקן ורציתי לשאול מה היה בעולם לפני היהדות חמה דווקא לפני 3400 שנה אלוהים החליט להתגלות אלינו ולחשוף את ״ספר החוקים״ ואם יש עוד מאמרים שאוכל לקרוא וישכנעו או יאששו את הטענה שהיהדות זו הדת הנכונה אשמח שתשלח לי.

תודה רבה לך ושבת שלום.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

באתרים הבאים תמצא מאמרים ושיעורים בנושאי אמונה:

אש התורה

מכון מאיר

חב"ד

ישיבה

ערוץ מאיר

דעת

הדברות

האמת שצמיחה וחיזוק אמוני צריכים מפגש אנושי, כמו שתארת בשיחה עם הרב.

במקום מאמרים, ספרים או שיעורים מוקלטים, עדיף שתמצא מישהו ללמוד איתו או מקום שבו לומדים במפגש חי של מורה ותלמידים.

בהצלחה!