בגידה וירטואלית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/11/23 00:09 יז בחשון התשפד

שאלה

שלום לכולם.

אני בת 30 ונשואה 8 שנים אין ילדים אנחנו מתמודדים עם בעיות פוריות.

בעלי תמיד מתכתב ברשתות החברתיות עם בחורות תכנים מינים ולא הולמים. הוא אפילו שלח להם תמונות לא צנועות של עצמו. והוא מתכתב לידו שאני לידו בבית.

אני גיליתי במקרה והוא לא יודעת שאני יודעת.

אני לא יכולה להמשיך לחיות לצד בעלי אחרי כל מה שגילית.

המחשבה שלי היא לספר לו שאני יודעת ולהתגרש.

אני לא מסוגלת לחבק אותו או להיות לידו אחרי כל מה שראיתי.

אין לנו מה באמת לפרק כי ילדים אין ככה שכל אחד ימשיך לדרכו.

נפגעתי מאוד ולא יודעת איך להמשיך מכאן.. אציין שלא הייתה בגידה פיזית .

לפרק נישואים או לבדוק איך אפשר להתגגר על זה? תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלה קשה שאלת, ובודאי שלך קשה מאד.בכו"א אם זה פעם ראשונה כדאי לבדוק ללכת לייעוץ זוגי (כדאי תורני) כדי לראות האם יש אפשרות לשמר את המשפחה, אמנם פגישות כאלו עולות כספים אבל רווח של משפחה טובה הוא גדול יותר, אבל אם הדבר לא מתקדם או יש חוסר אמון מוחלט לא כדאי סתם לנסות לאחות קרעים. בכו"א גם לכך צריך ייעוץ כיצד עושים מהלך כזה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ