משכב זכר ונטייה הפוכה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/09/23 14:36 יב בתשרי התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, אני נער דתי עם נטייה מינית לגברים, אני נמצא בזוגיות עם גבר ולצד הרגש אנחנו גם עושים מעשים אסורים כמו משכב זכר, במידה ואפסיק לקיים יחסים איתו כנראה שניפרד. בן הזוג שלי לא מבין את החשיבות בהפסקת האיסור כי הוא חושב שזה בסדר ולא ניתן להפסיק את זה כי זה מעשה טבעי, אני מנסה להבין איך אפשר לחיות חיים עם נטייה כ"כ שונה ולחיות לצד גבר בלי לעשות כל מעשה ולעמוד בדבר הכ"כ קשה הזה. אשמח לתשובה תודה רבה מראש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלתך קשה ומורכבת, וגם הרגשותיך קשים ומורכבים. יצא לאחרונה ספר שעוסק בשאלה זו ישרי לבב (מהרב ארהל'ה הראל שליט"א) שעוסק בסוגיא זו בטוב טעם ודעת. (אפשר להשיג במכון התורה והארץ 086847325).

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ