קשרים בין אישיים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 28/09/23 18:16 יג בתשרי התשפד

שאלה

כבוד הרב שלום!

אני עובדת לצד גבר נשוי ששולח לי מבטים לעיניים, חיוכים ומתקרב אליי וכתוצאה מכך זה גרם לי למשיכה אליו ולבלבול ובגלל זה אני מתרחקת ממנו בגלל שהוא נשוי ואני ממש לא רוצה קשר כזה עם נשוי אך יוצא מצב שאני מאוד גסת רוח מהרצון שלי להתרחק ומרגישה לא טוב עם עצמי שאני מתייחסת ככה לבן אדם שרק מסתכל ומחייך אליי. השאלה היא האם לחייך אליו ולומר לו שלום אף כל פי שאולי זה ירמוז לו משהו או להמשיך בהתרחקות כדי לא לתרום למצב של הימשכות נוספת אליו ?

תודה!

תשובה

שלום לך ותזכי למצוות

זה משחק באש ולכן או שתנתקי מיד מגע לגמרי או שתעזבי את מקום העבודה הזה

בהצלחה דוד לוי