חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 27/08/23 18:47 י באלול התשפג

שאלה

היי שלום הרב,

חלמתי שהבן זוג שלי יצא רגע מהבית נרדמתי לשינה עמוקה ללא הפרעות

בזמן השינה שלי הבן זוג שלי הביא בחורה ועשו מה שעשו

כל זה בחלום

יש לזה פירוש?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אפשרות אחת שקראת או שמעת משהו בנושא של בגידות, זה השפיע על הדמיון שלך בשינה - ואין לכך שום קשר למציאות הזוגית שלך.

אפשרות שניה שהנושא באמת מעסיק אותך בגלל שאין לך בטחון מלא מלא בנאמנות ההדדית שלכם.

בכל מקרה, חלום כזה יכול להיות סיבה טובה לפתוח בשיחה סביב הנושא של נאמנות הדדית עם בן הזוג, כדי להעמיק את הביטחון של שניכם בנאמנות ההדדית שלכם.