פירוש חלום על ילד שנופל מגובה רב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/08/23 12:55 כד באב התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב , חלמתי חלום ובו אני שומרת על ילד כבן 4-5 ובחלום הוא בורח לי ואני רודפת אחריו עד שמגיעים לצוק של הר ואני קוראת לו אבל הוא מחליק ומנסה לתפוס במשו כדי לא ליפול אני מנסה לתפןס לו את היד להציל אותו אבל הוא נפל ומת ואני צורחת אבל כשאני מנסה למצוא את הילד למטה , הגופה שלו נעלמה כאילו לא הייתה בכלל

אמרו לציין שאני רווקה אם זה עוזר

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אינני יודע לפענח את החלום.

העצה של חז"ל לכל חלום מטריד, להגיע לבית כנסת לברכת כהנים ולומר את התפילה (כתובה בסידור) "חלום חלמתי..."