זוגיוצ

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 26/07/23 18:03 ח באב התשפג

שאלה

ישלי ידיד מאוד טוב שבזמן האחרון הקשר הולך למקום רציני ואם ננסה זה יכול מאוד להתאים

הבעיה שכרגע אי אפשר לנסות

אמרתי לו שלא יחכה לי ואם הוא יהיה פנוי כשגם אני יהיה פנויה ננסה

אני צודקת?

לתת לו לחכות לי?

מה עושים?

אופ אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא אותי ואם ניקח את זה ברצינות זה באמת יכול להתאים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם את כעת בקשר עם חבר אחר שמתאים לך, אל תחשיבי כלל על אדם אחר. תתמקדי בקשר שאת נמצאת בו, וכאשר הקב"ה יוביל את הנושא כך יהיה. אם הקשר הראשון לא טוב אין למשוך סתם קשר שהוא לא יביא לידי נשואין.

צום החמישי לששון ולשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ