כיבוד הורים

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 25/07/23 18:05 ז באב התשפג

שאלה

כבוד ברב שלום לפעמים יש לי רבים עם אמא שלי לא משהיא רציני אבל נורא מעצבן אותי שיש ריב אז אני אומר לה אני לא לדבר בעכשיו כי יש עצבים וזה רק יגרום לעוד עצבים והיא מממשיכה בשיא הריב ואני נורא רוצה שהיא תקשיב לאדם עם הבנה בחינוך שיסביר ללה שבשיא ויכוח אדיף כמה דקות להירגע ואז לדבר בלי עצבים מה לעשות

תשובה

שלום וברכה,

א. אתה בכל אופן תשמור על כבודה של אימך, ותשתדל להימנע מלהיכנס איתה לוויכוחים מיותרים.

ב. תוכל להתייעץ עם מישהי, או מישהו שמכיר את אימך והיא סומכת עליו, באלו דרכים אפשר להשפיע על

אימך בנידון.

ברכה והצלחה