מיניות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/07/23 14:41 כה בתמוז התשפג

שאלה

אני רווק בן 20 ומן הסתם יש לי צרכים מיניים, התחלתי להתחזק בתקופה האחרונה וזה כבר משהו ארבעה או חמישה שבועות שלא הוצאתי זרע לבטלה והתחלתי להתפלל אבל רציתי לדעת איך אני אמור לספק את צרכיי המיניים?,האם עליי לחכות עד לחתונה?

מה אפשר לעשות, תודה רבה על העזרה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש להוסיף תורה ויראת שמים, להפחית מאד את הקשר עם בני המין השני, בוודאי מחשב וטלביזיה שהם שני סרסורי עבירה ואי"ה ותמצא בקרוב את זווגך.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ