גניבה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/07/23 18:20 כז בתמוז התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב לפני כמה דקות חבר שלי מתקשר אלי ושואל אותי אם יש מיקום לקורקינט חשמלי מסוים ואז שאלתי אותו למה אתה צריך והוא אמר שיש פה קורקינט לבד שעובד לא עניתי לו ואז בדקתי ואמרתי לו אני לא חושב שיש מיקום והוא אמר לי תודה וניתק ולפי מה שאני מכיר אותו אחרי השיחה נפל לי האסימון שהוא לוקח את זה ואני לא רוצה להיות שותף לפשע למה שהחבר שלי שה׳ יעזור לו עשה זה נחשב שאני שותף לפשע?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשריך שלא סייעת לאדם לעבור על גניבה, אלא שמרת על עצמך שלא תכשל חלילה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ