שיר השירים וחלום

חדשות כיפה הרב דוד לוי 12/07/23 23:01 כג בתמוז התשפג

שאלה

יש לי שתי שאלות ברשותך .

הראשונה היא ... אני משתדלת להקפיד לקרוא כל יום שיר השירים ... ובלי לשים לב שכחתי יום אחד להגיד וזה ממש חורה לי ולא נותן לי רוגע ... זה יחשב שאני קוראת שיר השירים כל יום אפילו אם פיספסתי יום אחד ?

השנייה היא ... חלמתי על היטלר (ימח שמו) שאדם שאני מכירה מראה לי סכין גדולה מזהב והיטלר מופיע עליו מסורק ומחייך . זה העיר אותי בבהלה וזיעה ... מה זה אומר ?

תודה מראש כבוד הרב

תשובה

שלום לך,

אינני מבין בענין קריאת שיר השירים ואינני יודע מה המשמעות לקרוא בכל יום. לענ"ד יותר חשוב ללמוד אותו עם פירושים.

אין לי מושג בחלומות. גם אינני יודע כיצד הרשע הזה נראה, יש ענין לא להסתכל בפני אדם רשע. בכל אופן תמשיכי הלאה בחייך

בברכה דוד לוי