חלמתי על הרב עובדיה יוסף זצ"ל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/07/23 11:59 יג בתמוז התשפג

שאלה

חלמתי על הרב עובדיה יוסף ושהתעוררתי זכרתי כל פרט מהחלום זה היה ביום כיפור הייתי בבית סבתי והרב עובדיה הגיע התיישב בפינת האוכל אני התיישבתי לידו הוא שאל אותי אם אני מסתדר בישיבה ועניתי שלא כל כך הוא אמר לי שחבל שהייתי גאון ואני צריך לחזור ללמוד פתאום נשמעה תרועה עזה והרב אמר מהר חייבים לצאת עלינו על הרכב ונסענו לכיוון חוץ לעיר לנסות למצוא מאיפה התקיעות מגיעות הרב אמר המשיח פה המשיח נסענו ונסענו ולא מצאנו את המשיח חזרנו לבית וכשהגענו שאלתי את הרב מה לעשות עם זה שנסענו בכיפור הוא אמר לקבוע עיתים לתורה שזה יכפר חלק אשמח אם תוכל להסביר לי עם יש איזו משמעות לחלום תודה

תשובה

שלום וברכה

אין לאיש כלים לפתור את החלום הזה.

מלבדך.

ואתה יכול לדעת מהחלום הזה מה הרצונות הכמוסים שלך, ולאן אתה רוצה להוליך אותם.

נסה לשחזר לא רק את תוכן החלום, כי אם גם את התחושות שלך תוך כדי החלום עצמו, ודרך זה תוכל לחקור את עצמך, ולברר מתוך עצמך במה יכול החלום הזה להדריך אותך להתקדם עוד ועוד.

ובעזרת ה', יאירו דבריך לעצמך.

כל טוב