ספר תהילים שקניתי לחברה מהעבודה והילדים בגן זרקו לשירותים. מה צריך לעשות?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 07/06/23 10:21 יח בסיון התשפג

שאלה

אני עובדת בגן ילדים עירוני. קניתי לחברה לעבודה לחג הפסח ספר תהילים קטן. הספר היה מונח על מתקן ייבוש ציורים. ב14 בצהריים מסיימת משמרת והולכת הביתה. היום בבוקר הגעתי והחברה רצתה להתפלל ולא מצאה את ספר התהילים. כששאלנו את סייעת הצהריים אמרה שהילדים בגן לקחו את התהילים וזרקו אותו לשירותים. מה ניתן לעשות?

תודה רבה מראש,

תשובה

שלום

בהנחה שהצלחתם להוציא אותו ושאי אפשר כבר להשתמש בו, לשים אותו בגניזה.

כל טוב