מזוזה במועדון נוער שכונתי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 05/06/23 16:02 טז בסיון התשפג

שאלה

שלום רב,

ביקשו ממני לקבוע מזוזות במועדון נוער שכונתי מוזיקלי. במועדון יש חדר מוזיקה גדול שמיועד לשירה, נגינה והופעות, יש מטבח ויש חדר משחקים עם פינגווין פונג, קונסולות משחקים וטלוויזיות. יש מזוזה בפתח המועדון כולו אבל ביקשו ממני לקבוע גם בשלושת חדרי המועדון.

המועדון הוא של העירייה (הוא נקרא מועדון אבל שימושיו הם בעיקר למה שתיארתי בחדרים) ואין הבטחה שבמועדון לא יתקיימו מסיבות, אבל לא יהיה בהם אלכוהול, עישון וכו'.

האם מותר לקבוע מזוזות והאם צריך לברך על כך?

תשובה

שלום

צריך לקבוע מזוזות, אבל בלי ברכה.

כל טוב