צירוף מקרים או סימנים רוחניים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/06/23 17:16 יב בסיון התשפג

שאלה

שלום, לאחר שנים מילדות ממזל תקוע וחרדות לפני כחודש התחלתי לתהות מאד האם יש מישהו שקילל או מקפיד עלי ממש רציתי לדעת באותה יום עלה לי משום מה דמות מהעבר אישה שהייתה שכנה שלי בילדות , שאותה לא ראיתי לפחות 17 שנה !

לפתע נתקלתי בה פעם ראשונה ברחוב חשבתי צירוף מקרים, באותה חודש נתקלתי בה בעוד 4 פעמים במקומות שונים שבמפגש האחרון לא הייתי אמור להיות באותו מקום שהיא הייתה , כאילו שאלוקים הכניס לי מחשבה וסיטאציה שונה מהאופי שלי רק שהגיע לאותה מקום והדבר שהכי מתסכל אותי שבאותו היום של המפגש המקרים האחרון עם אותה שכנה אמא שלי לפתע העלתה זיכרון שאיני זוכר במלואו שבבר מצווה ברחתי באמצע העלייה לתורה לבית שלנו ותפסתי אותה בבית ללא רשות

וקיללתי אותה אבא שלי גם והיה דין ודברים כבדים וסיכסוך אפילו בין ההורים שלי על אותה שכנה , קשה לי להאמין שרצף האירועים הרבים הם צירוף מקרים בלבד! מה עלי לעשות האם עלי לחפש אותה ולבקש סליחה או למצוא פתרון להורדת קללה/כישוף שהיא עשתה ובכלל אני מאד מתוסכל ואני שוב מאמין שיש פה סימנים מאלוקים שאיני מבין

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תלך לרב שהוא גם פסיכולוג שיוכל לעזור לך בשני התחומים. ובע"ה תמצא מזור לכאבך.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ