פרשת "הילד הטרנדנג'ר..."

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/05/23 18:25 א בסיון התשפג

שאלה

באתרים דתים כמו באתרים אחרים, מתוארת הילדה שאמה מתייחסת אליה כבן, מבית הספר בגבעת שמואל "כילד הטנסדנג'ר..." מושג שאיננו אמיתי , מסולף, ומוסיף סבל על סבלה של הילדה.

פניותיי לערוצים הדתיים לשנות את המינוח לא צלחו.

האם תוכלו לעזור?

וכן,וחשוב הרבה יותר, לסייע לילדה על ידי הפנייה לגורמי הרווחה, לבדיקת יכולותיה ומסוגלתה ההורית של האם לגדלה, ולתת לה חינוך נורמלי ובריא. סיפור כה כואב ומטלטל

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ברור שהסיפור כואב ומטלטל, וראוי היה לטפל בכך בגורמים מוסמכים יראי שמים, אבל בשעה שיש מלחמות בעולם אי אפשר לעצור בעדם.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי