הדבקה בסידור תפילה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/05/23 17:40 יט באייר התשפג

שאלה

שלום וברכה יש לי 2 שאלות בע״ה

1. האם מותר להדביק בסידור תפילה, תיזכורות לדוגמה: אם אני בבית עושה שחרית הבנתי שהיחיד אומר במקום קדוש קדוש קדוש אומר היחיד קדושת ה׳ צבאות וכו.. אז הדבקתי את המשפט מעל קדוש קדוש.. בשביל שאני אזכר.

2. בקריאת שמע שעל המיטה באנא בכוח שמסיימים צריך לחזור על הפסוק שכנגד אותו יום לדוגמה: יום ראשון בלילה נחשב כיום שני, יום שני בלילה נחשב כיום שלישי וכו׳…?

אשמח לקבל תשובות, ה׳ יברך אותכם :)

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר להדביק בסידור.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ