בגידה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 01/05/23 12:52 י באייר התשפג

שאלה

שלום רב,

גיליתי לפני חודש וחצי שבעלי בוגד בי עם אישה בחול נפגש איתה כשהיה בחול והמשיך את הקשר פה אנחנו נשואים 20 שנה + 4 ילדים הוא מתחרט ומבקש סליחה ולי מאוד קשה לסלוח אני לא מצליחה . האם זה אפשרי לסלוח או שצריך להתגרש?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אין חובה להתגרש. אבל אפשר בהחלט להבין שאת לא מצליחה לסלוח.

חשוב שהוא יבין מה גודל החרטה הנדרשת ממנו ועד כמה לא פשוט לזכות לקבל ממך סליחה.

אפשר שטיפול זוגי יכול לסייע לכם להחזיר את האמון והאהבה שנפגעו כל כך קשה.