פורנוגרפיה להוצאת זרע לבטלה

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 09/04/23 09:23 יח בניסן התשפג

שאלה

היי הרב ראיתי הדיון ההלכתי הזה בעניין הפורנוגרפיה ויצא משם שמותר לראות

216 – דיון הלכתי באיסור הסתכלות בעריות והרהור עריות, ומתבאר שאין איסור הלכתי לצפות בסרטונים הלא צנועים שיש בטלפונים ובמחשבים. (בתגובה התייחסויות למצוקות של בחורים חרדיים סביב זה)
" width="440" height="248" title="“216 – דיון הלכתי באיסור הסתכלות בעריות והרהור עריות, ומתבאר שאין איסור הלכתי לצפות בסרטונים הלא צנועים שיש בטלפונים ובמחשבים. (בתגובה התייחסויות למצוקות של בחורים חרדיים סביב זה)” — אדם חי - האתר של ניר שטרן" data-secret="fNVpdWktjj" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" class="wp-embedded-content">

וגם לגבי הוצאת זרע לבטלה יצא שמותר פה:

בגדרי השחתת זרע לבטלה – ובגדר אנוס כשאינו יכול להימנע
" width="440" height="248" title="“בגדרי השחתת זרע לבטלה – ובגדר אנוס כשאינו יכול להימנע” — Tshuvot" data-secret="vqWIm8CYXJ" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" class="wp-embedded-content">

רציתי לדעת אם זה נכון הדברים שכתובים שם הם נכונים או לא ואם לא אז למה לא?

תשובה

היי ,

"תנא תלמיד ותיק היה ביבנה שהיה מטהר את השרץ במאה וחמשים טעמים." (עירובין יג ב)

כבר אמרו חכמים

גם את השרץ הלא טהור ניתן לתרץ 150 פעמים בכדי לטהר אותו .

אין ללמוד הלכה למעשה מהאתר הזה .

מועדים לשמחה