שינוי שם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/04/23 13:14 יא בניסן התשפג

שאלה

שלום וברכה,

ברצוני לשאול שאלה קוראים לי הדסה ואני מרגישה שאני עצורה בחיים שלי והכל הולך לי קשה בחיים בזוגיות,בפרנסה, אין לי עבודה, גרה עם ההורים מרגישה שהחיים שלי מאד קשים ואני במעגל כמה שנים שלא יכולה להשתחרר ממנו אני משתדלת להיות בסדר אני מתפללת שומרת שבת ומצוות ולצערי לא רואה ישועות.

אני מעוניינת להחליף את השם שלי באלין או אליאן האם זהו שם מתאים עבורי?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שם לא משנה מהות של אדם. שינוי שם לא משנה מהות. רק מעשים מוסריים הם שמשנים את מהות האדם, לכן אם את רוצה להשתנות כדאי לך להתבונן במה את יכולה לשנות את עצמך. בסוף יש גם שינוי שם.

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ