מתי תגיע הגאולה?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/02/23 20:07 א באדר התשפג

שאלה

די מיצינו… כמה צרות כמה יסורים): לא מבינה איך אנשים לא מתעוררים וטוב להם ככה

קשה לשמוע על פיגועים. על שנאת חינם. בכללי כבר הרבה זמן מרגישה מועקות פנימיות ואני חושבת שכל אחד עובר משו .. כל הרבנים אומרים שאנחנו ממש בסוף אבל השאלה מה זה ממש? כי גם אמרו את זה לפני עשר שנים … איפה אנחנו נמצאים בדיוק? האם פסח הקרוב זה זמן מאוד גדול לביאת המשיח? כי בניסן עתידין להיגאל או שאין קשר ויכול להגיע בכל זמן?

תשובה

שלום וברכה

לצערי הגדול, ולצער כולנו, אין אף אחד שיודע.

אנחנו אפילו לא יודעים לומר כי אנו ממש בסוף.

אנחנו לא יודעים דבר על ביאת המשיח ועל הגאולה.

מה אנחנו כן יודעים ?

אכן, יש הרבה קשיים, אבל אנחנו נמצאים במצב הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר היינו בו לפני עשרות שנים;

שיש הרבה מאוד דברים נפלאים בעם ישראל, במדינת ישראל, בארץ ישראל, וצריך לטפח אותם;

שאנחנו צריכים לפעול במסגרת הטוב הגדול הזה שאנו זוכים בו כבר 75 שנים, ולעשות את מה שמוטל עלינו כדי לרומם את המציאות.

ולהאמין כי כשיגיע הזמן - הוא יבוא.

כל טוב ושמחה