חלום של ילד עם צרכים ציוחדים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/02/23 20:20 כז בשבט התשפג

שאלה

טיפה רקע הבן שלי, בניה הארי מזרחי ילד בן ארבע וחודש שני מתאומים שניהם על הרצף האוטיסטי עיכוב שפתי ותסמונת נדירה (תסמונות שונות)... לאחרונה עולה חשש למום כלשהו בין המוח לחויליות

השבוע, בפעם הראשונה, בזמן שינה בסביבות 01:00 לפנות בוקר הילד התעורר תוך צרחות אימים שלא קרו מעולם שחלם על כלב שחור ומאיים שנכנס לחדר שינה שלו ושל אחיו והתקרב אליו. מאז כששיתף בגן את המקרה הזה בפחד נוראי ותוך כדי עשה צואה בתחתונים הוא מפוחד כל הזמן וצריך שיחזיקו לו את היד או יחבקו אותו.. לא מסוגל להיות לבד.. אפילו בזמן ערות הוא "רואה" את אותו כלב ונטרף מפחד.. הכל התחיל מחלום שחלם..

תודה רבה!!!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

צריך ללכת דחוף לפסיכולוג שיטפל בנושא בצורה מקצועית.

שבוע טיוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ