רופא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/02/23 20:22 כז בשבט התשפג

שאלה

שלום. יש לי כאייבים בכל הגב והלכתי כבר לרופא בזה התחום (שאומרים שהוא טוב...) אבל זה לא עזר לי, ויש לי עכשו יותר כאייבים מקודם. ואשתי אמר לי שהוא הולך לרופא אשה, שהיא אלוף בזה, וכבר עזר הרבה בזה, עכשו השאלה אם מותר ללכת אצלה ... (ואשתי יהיה אז בחדר)?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם האשה בחדר, אפשר ללכת לטיפול כאשר ידוע שהרופאה הזאת היא מומחית מיוחדת, שאין לאחרים ידע זה.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ