פרנסה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/01/23 23:51 כה בטבת התשפג

שאלה

רציתי להתייעץ

בעלי עובד כסוהר כבר כמעט 10 שנים.

עכשיו הוא ממש רוצה לעזוב ואומר שקשה לו נפשית כבר. אני כרגע לא עובדת ונמצאת עם שני ילדים בבית ושניים במסגרות.

ובחודשיים האחרונים התחלנו להיות במינוס שאף פעם לא הגענו למצב כזה.

לא יודעת מה לעשות.

הוא רוצה לפתוח משהו במקום או לעבוד פה ושם מידי פעם עד שיחליט מה לעשות ובנתיים יהיו את הפיצויים שיקבל ואחרי זה יחתום אבטלה בנתיים.

מאמינה שהכל מאת השם והוא יכוון את דרכינו אבל באמת לא יודעת מה צריך לעשות במצב כזה.

אשמח לתשובה כנה ומבינה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לפנות לארגון פעמונים או מקימי ולבקש קורסי הדרכה כיצד בונים כלכלה נכונה לבית. אתם עוברים שינויים וצריך לפתוח דרך חדשה וטובה, בארגונים אלו יש הדרכה מקצועית כיצד לעשות כלכלת בית. אפשר למצוא את מספרי הטלפון של הגופים הללו. הקורסים בד"כ ללא עלות. על כן השתדלי להזדרז ולהפגש עם נציגי אחד הארגונים הללו שיתנו לכם הנחייה כיצד לייצב את הספינה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ