שמירת נגיע

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 15/01/23 09:02 כב בטבת התשפג

שאלה

היי,אם אני בי סקסואל וגם חוזרתי בתשובה וגם בן 14 האם אני צריך לשמור נגיע מבנות? מה הטעם עם גם ככה אני נמשך לשני המינים?

אין הגיון בשמירת נגיעה משני המינים והאמת ביגלל שגדלתי בתור חילוני זה מרגיש לי ממש מוזר לשמור נגיע מבנות. מדובר כמובן בשמירת נגיעה כמו חיבוק ולא יחסי מין חס וחלילה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

שמירת נגיעה מבנות זו הלכה. חכמים מבינים שזה רצון ד', לכן מי שרוצה להיות נאמן לרצון ד' מקיים את דברי חכמים, כמו בכל מצווה אחרת: תפילה או שבת.

גם עם בנים צריך להיזהר מנגיעה שיש בה עונג מיני.