חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 11/01/23 20:02 יח בטבת התשפג

שאלה

שלום וברכה, שאלתי כאן האם עליי לכתוב בס"ד בקורות חיים שלי. קיבלתי תשובה (העתקתי אותה בתחתית) אך לא הצלחתי להבין מהתשובה האם עליי לכתוב בס"ד בקורות חיים או לא. אודה מאוד אם יהיה ניתן להשיב לי כדי שאדע מה עליי לעשות. תודה רבה.

התשובה:

נהגו לכתוב בראשי כל מאמר חדש, או קובץ חדש, אבל אדם שכותב בהמשכיות דפים רבים איננו כותב בס"ד או ב"ה, כיוון שהכל דבר אחד, אבל אם עבר יום נהגו לכתוב בראש בס"ד.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

נהוג לכתוב בראש כל מאמר או קובץ, וגם קורות חיים זה כלול במאמר וקובץ חדש, ולכן ראוי לכתוב בראש קורות חיים את המילים בס"ד.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ