זוגיות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 06/01/23 15:55 יג בטבת התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

אני כבר יוצאת במשך כמעט חודשיים עם בחור, והחלטתי ללכת לשאול נומרולוגית לגבי הקשר שלנו והיא אמרה לי להתרחק מהקשר הזה כמו מאש ולחתוך אותו מהר כי הוא לא הבן אדם בשבילי ויותר מזה אמרה שהוא הולך להיות אדם אלים.

האם אני אמורה להקשיב למה שהיא אמרה?, אני לא יודעת מה לעשות..

עוד פרטים אם יעזרו קוראים לו י. ד.

והתאריכי לידה שלי - - - ושלו - - -

תשובה

בס"ד

שלום רב,

חבל שלא שאלת אותי לפני שהלכת לנומרולוגית...

גם אם תחליטי להמשיך - היא כבר הכניסה אותך למתח, היא מקלקלת ופוגעת בקשר שלכם.

על הדברים הללו צריך לחשוב לפני שהולכים למיסטיקנים למיניהם - צריך לשאול עצמך מראש, מה תעשה אם הוא יאמר להפסיק?

אני לא מאמין לדברים הללו, אני לא הייתי הולך לנומרולוגית,

אני לא יודע לצפות עתיד בשום דרך, גם לא לפי תאריכי לידה.

אני מאמין בכוחה של תפילה ובכוחם של מעשים טובים.

אם הקשר חשוב לך ואת מאמינה בו, אז תתפללי על הקשר, התפילה מועילה לתקן גם דברים שהתקלקלו.

תנסי לגייס גם את בן זוגך להתפלל על הקשר שלכם. תעשו ביחד מעשים טובים - כך תהיו בטוחים יותר שהקב"ה יסייע לבניית קשר לעדי עד.