בת זוג של הבן לא מתאימה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/12/22 11:18 כח בכסלו התשפג

שאלה

הבן בן 39התגרש מאשה שלא רצתה ילדים

לאחר 4שנים פגש נערה צעירה בת 19 בעבודה.התפתח קשר שאנחנו מאד מתנגדים כל ההסברים שלנו לא עזרו ..עברו לגור יחד זה פשוט גרם לי צער מאד.כם הבחורה היא עם סגנון לא מתאים לו הוא ילד טוב.הוא בא כל יום שישי אני שומרת על קשר איתו.אבל חומה גדולה בננו .אסור לי לדבר על הבחורה .ואנחנו אבודים

תשובה

שלום וברכה

ניתן להבין היטב את הכאב.

זה לא פשוט להורים לראות את בנם עושה בחירות שנראות להם לא טובות.

אבל, אין לנו ברירה.

אנו צריכים להבין כי בגיל 39 הורים אינם יכולים לקחת בעלות על ההחלטות של בנם, אפילו שזו החלטה שנראית בעיניהם מאוד בעייתית.

טוב מאוד שאת שומרת קשר איתו. אל תפגעי בקשר הזה, וגם אל תיכנסי ביניהם.

אתם אפוא לא אבודים. יש לכם ילד שבחר בחירות שנראות לא נכונות ולא טובות לו, אבל הוא יצטרך לקבל את ההחלטות שלו בכוחות עצמו.

כל טוב וימלא ה' משאלות לבנו לטובה