הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/12/22 08:39 כד בכסלו התשפג

שאלה

התייעצתי עם אבא שלי אמר לי תזמין משטרה מדא לא יעשו כלום הזמנתי משטרה ואמבולנס במקום לעצור את התוקף ולקחת לו את הגז פלפל עצרו אותי אחותי התלוננה משקרת למשטרה עם בעלה על איומים על ההורים שלי ושזרקתי לעברה בקבוק וזה היה גל אלוורה היא איימה עלי אמרה לי אתה לא מזמין משטרה ורצתה לשבור לי את הפלאפון אז זרקתי את זה לעברה לא פגע בה הרב מה לעשות?קיבלתי 3 שנים לא חטאתי ולא פשעתי ולא עשיתי רע לאיש על איומים ותקיפה סתם וקיבלתי לפני 5 חודשים סיימתי צו מרפאתי כפוי 3 שנים והתחיל לי צו חדש ואני ממש עומד למות מהפסיכיאטריה מה לעשות הרב ממליץ ?התוקף עם הגז פלפל לא נעצר עדיין הוא נחקר אבל לא נעצר ככה הבנתי מהעורך דין הוא צריך להיעצר הוא איים ותקף אותי ואני עם אסטמה וזה עשה לי תגובה של קוצר נשימה ירד לי דם גודש מהאף ולא יכולתי לראות בעיניים וזה עשה לי התקף פסיכוטי וסכסוך ריב עם אחותי מה לעשות הרב למי לפנות ההורים לא עושים כלום בנושא ואבא שלי לרעתי העיד עלי במשטרה על הריב עם אחותי

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה מציג מציאות מאוד מורכבת, אני לא מבין בתחום המשפטי.

מהתיאור שלך מתברר שאתה חי במתח, מריבות קשות ופעילות אלימה סביבך.

אני ממליץ לך להשתדל לבנות לעצמך מסגרת חיים יציבה ורגועה.

כדאי לך להתרחק מהמקומות בהם נוצרים המתחים הללו. כדאי לך לחפש מקום אחר בו תוכל לחיות יותר בשלווה.

בהצלחה!!!