יחסי אישות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/12/22 21:41 יז בכסלו התשפג

שאלה

שלום הרב,

היות והשאלה מביכה אשאל באנונימית.

מתנצל מראש על השאלה אבל חייב לדעת מה עושים.

אנחנו נשואים 20 שנה ב"ה באושר.

לאשתי ישנה אחות גרושה צעירה, עליות ומורדות נפילות רבות עם גברים מבחינה מינית.

לאחרונה אשתי מבקשת ממני שנצרף את אחותה למיטה על מנת שלא תחפש להיות עם גברים אחרים.

לי זה נשמע מאוד הזוי.

לאחר הפצרות רבות מצידה הבטחתי לה שאשאל.

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

הדבר אסור משלשה טעמים נפרדים:

1. יש איסור חמור לשכב עם אחות אשתו, כמו שאסור לשאת שתי אחיות אסור גם לשכב עם שתי אחיות.

2. יש איסור לאדם לשכב עם אישה מחוץ לנישואים.

3. גם לא מצד ההלכה - בכל מצב שנכנסת עוד דמות לזוגיות, ומתקיימים קשרים ביותר משניים, הזוגיות מתערערת עד כדי הרס מוחלט.

העזרה הנכונה לאחות הגרושה - לעזור לה למצוא בן זוג הגון וטוב שתתחיל פרק שני מסודר ומאושר בחייה.