עולם עליון

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/11/22 11:29 כג בחשון התשפג

שאלה

יש לי חבר בן 16 גוי עם אמא גויה שהיה עושה דברים אסורים בעבר שכוללים שיחרור הנפש מהגוף בעזרת מדיטציה(לא סמים),סיאנסים לבד!! ,משחקי שדים וכו'.

הוא קיבל את העונש שלו,חברה שלו נפרדה ממנו וקרוב שלו מת.

הוא עשה טיהור לפי היהדות וכל זה כבר עבר לו אבל ה''צינורות'' שלו עדיין פתוחים,הוא יודע עד כמה זה אסור אבל עדיין יש לו את היכולת לחזור לזה בכל רגע.

מה אתה מייעץ?

אני כמובן חס וחלילה לא מתעסק בזה ביכלל

תשובה

בס"ד

שלום רב,

שתי עצות:

1, תייעץ לו להסתלק ולהתרחק מעיסוק במתים, שדים וכד'.

2. כל עוד הוא עסוק בדברים הללו ולא הסתלק מהם לגמרי (לא 'סגר את הצינורות') אני מייעץ לך להתרחק ממנו כדי שלא תדבק בזה.

החבר הגוי לא חייב לשמור תורה, אבל אתה כיהודי מצווה מהתורה שלא לפנות אל המתים.