זיווג מאוחר

חדשות כיפה הרב דוד לוי 18/10/22 20:45 כג בתשרי התשפג

שאלה

שלום, אני בחורה רווקה בת כמעט 30. חוזרת בתשובה (אך לא באופן מלא) נפגשתי עם המון זיווגים פוטנציאליים אבל כלום לא יצא לפועל לכדי חתונה.

אני מאוכזבת ומתוסכלת מהמצב, סובלת מחרדה מאוד גדולה מכך שתכף אני בת 30 ועדיין רווקה, שוקלת להביא ילדים לבד אבל מפחדת גם מזה. אשמח לעצה מה אפשר לעשות בנידון, איך אפשר לזרז זיווג? תודה .

תשובה

שלום לך

לזרז חתונה צריך -

1. להיות ללא פחדים וחרדות, להתנהל בחיים ברוגע.

2. לעבוד עבודה בעבודה קבועה ומסודרת במשך לפחות 3 שנים.

3. לפנות לשדכנים מקצועיים.

4. לשמור נגיעה מבנים , גם לא לחיצת ידים.

5. רצוי לחזור בתשובה באופן מלא.

בהצלחה.

תזכי לשנים רבות נעימות וטובות

דוד לוי

# את יכולה להקפיא ביציות אבל להביא ילד בלי חתונה זו תכונה רעה שלי מי שדואגת לעצמה על חשבון הילד שיוולד ללא אב מוכר וידוע - זהו תכונתה של הגר שפחת שרה