חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 16/08/02 13:54 ח באלול התשסב

שאלה

שלום רב.

אני בחורה דתיה לכל דבר: לומדת בביה"ס דתי משפחה דתית חברות דתיות.

השובע אני וחברה שלי נסענו לאיילת להנות בסוף החופש, מפה לשם הגענו למצבים שאני אצטער עליהם הרבה זמן, דברים שאם היו נותנים לי הזדמנות שניה לא הייתי חוזרת עליהם שנית.

רציתי לבקש את עזרתך איך אני יוכל לתקן או לכפר על הדברים שעשיתי ושאני מצטערת עליהם.

אשמח אם תעזור לי.

בתודה מראש.

אביה.

תשובה

ב"ה ערב שבת קדש כי תצא תשס"ב

לאביה שלום!

השלב הראשון בתשובה הוא חרטה, אני רואה ב"ה שהגעת לשלב זה. ימים אלו הם ימי תשובה, אלול ועשרת ימי תשובה, הם ימים שמסוגלים לחשבון נפש. בירור המותר והאסור בכל תחום, וקבלה לעתיד לנהוג כראוי.

בהצלחה

בניהו ברונר

צפת