תקופ' דייטים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/11/13 14:57 ט בכסלו התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב,

התחלתי בשנה האחרונה לצאת לדייטים, במטרה למצוא את האחד. בדייט האחרון קרה לי מקרה שלא ידעתי להתמודד איתו. ראיתי את המדוייט שלי לפני רק בתמונות מטושטשות. כשנפגשנו פנים מול פנים, ראיתי בחור שעל השנייה הראשונה המראה החיצוני שלו ממש לא היה לטעמי, ואפילו לצערי קצת דחה אותי. ידעתי שהזמן שאנחנו עומדים לבלות בשעות הקרובות, זה די בזבוז זמן של שנינו.. רציתי לשאול אותך, מה עושים במצב כזה?

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אי אפשר לבייש אותו ולסיים מיד,

צריך בכל זאת לנסות אולי אם תדברי איתו ותשימי בצד את המראה אולי בכל זאת יש כאן בחור מקסים, שהמראה החיצוני ישאר בסוף פרט קטן.

אם בכל זאת קשה, אז לדבר מעט ולא לומר משפטים שיכולים להשלות אותו.

בברכה,

דני ארגמן