תפילת שחרית בזמן העבודה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/06/07 14:13 כד בסיון התשסז

שאלה

לרב שלום,

השאלה שלי היא בקשר לתפילת שחרית.

שלושה ימים בשבוע אני עובדת בשעות הבוקר היחסית מוקדמות ולא מספיקה להתפלל בבית יש לי אפשרות להתפלל בעבודה אבל הבעיה היא שבמהלך התפילה יתכן ואצטרך לדבר (תפקידי בעבודה דורש זאת) בתפילת שמונה עשרה (וכנ"ל לשאר התפילה) אני יושבת ולעיתים רחוקות אני נאלצת לדבר ולזוז בשמונה עשרה, השאלה שלי האם להתפלל למרות הכל או שעדיף לא להת פלל ופשוט להתפלל מנחה( אני מקפידה כל יום על שחרית ומנחה,אך קורה לפעמים שאני לא מספיקה להתפלל מנחה.)

תודה רבה מראש.

תשובה

ב"ה

שלום.

אם לא מתאפשר לך להתפלל שחרית אז תתפללי תפילת מנחה וערבית (ערבית שייכת ליום הבא).זה עדיף מאשר להתפלל תוך מציאות לא נוחה כמו שתיארת בשאלה.
ועייני גם בתשובתי :
https://www.kipa.co.il/ask/show/12924
וכמובן את ברכות השחר את יכולה לומר ללא הפרעה בבית.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.