תפילה למען אח

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/12/12 06:57 כה בכסלו התשעג

שאלה

שלום לך כבוד הרב

אחי אתאיסט מוחלט, ובת זוגתו היא גויה. הם חפצים להתחתן...

אני ואשתי מתפללים כל יום למען אחי שיחזור בתשובה שלמה, ושיפרד מהזיווג הטמא הזה.

באתר רבנים ראינו שאנשים מבקשים מהרבנים שיתפללו למען אנשים מסויימים. הבעיה היא ששאלותיהן מתפרסמות שם ברבים, ואינני רוצים לפרסם ברבים את שמו של אחי, לכן פנינו אליך, כהודעה אישית...

האם נוכל לבקש ממך להתפלל למענו? במידה וכן, אכתוב את שמו. במידה ואינך נוהג לעשות זאת, אנא הדריכני מה עוד אוכל לעשות למען לעזור לאחי.

תודה רבה וכל טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין דבר טוב יותר מתפילת קרובים שמכירים ומרגישים את הצער מקרוב.

אוכל להצטרף לתפילתכם.

שלחו את שמו בהודעה ל052-7710491

בברכה,

דני ארגמן