תפילה או אישה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/06/15 08:59 כג בסיון התשעה

שאלה

שלום רב.

יש לי שאלה שהבעיתיות שבה נמצאת אצלינו ממש כמעט כל הזמן.

הרבה פעמים לפני שאני הולך לבית הכנסת, (ובמיוחד זה הכי מרגיז בשבתות) אשתי "נזכרת" שאני צריך לעזור לה (היא טיפוס לחוץ..............) עם הילדים, ו"בוא רק תעשה לי ככה, בוא רק תלביש אותו, רק תקלח אותו, רק תעזור לי בזה ובזה.. " ואז קורים המון פעמים שבגללה אני הרבה מאחר לבית הכנסת, מגיע לתפילה באיחור גדול ועוד לא דיברתי על המבטים וההערות שאני מקבל מאנשים שם....

אין מה להתלבט האמת, אבל תמיד התלבטתי מה "יותר חשוב"? כביכול לעזור לאישה (כמו שכולם אומרים/ממליצים....) או ללכת להתפלל שעם כל הכבוד, זה לא הכי חשוב מהכל? כי אם אקבל תשובה של "עדיף לך שלום בית ולעזור לה ולהתפלל בבית... זו תשובה שאני לא יכול לקבל עם כל הכבוד ....

אשמח לתשובה עמוקה ומוסברת היטב.

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זו שאלה שאין עליה תשובה אלא צורך בהדרכה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן