תספורת אצל ספר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 15/08/13 14:32 ט באלול התשעג

שאלה

שלום!

אני בת 19 ושומרת נגיעה, בשנתיים האחרונות הקפדתי לא להסתפר אצל ספרים אלא רק אצל ספריות, (ואצל מי שהסתפרתי השיער לא הסתדר לי לתקופת זמן ארוכה)

בקרוב אני יוצאת בעז"ה לשליחות של שנה ואני ממש רוצה שהשיער שלי יסתדר טוב וחברה שלי המליצה לי על ספר מעולה שהתספורת מחזיקה הרבה זמן אחרי זה, השאלה היא האם זה מותר (כי אין מגע של חיבה) או שזה הקלות?

תודה רבה (:

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אסור!
מגע של ספר הוא לעולם מגע של חיבה מפני שתפקידו של הספר לגרום לך להרגיש טוב אצלו.
אני בטוח שיש בארץ גם ספריות טובות - צריך לעשות את המאמץ למצוא אותן.

עייני תשובה
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=294235