תמונות לבן דוד.

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 08/07/07 13:51 כב בתמוז התשסז

שאלה

שלום. אני בת 14.

אני מאוד אוהבת התעמלות מכשירים, אני נמצאת במחנה אימונים של התעמלות מכשירים. צילמתי את עצמי כמה פעמים עושה כמה תרגילים -חשוב לציין אנחנו מתעמלות רק בנות. יש לי בן דוד שאני בקשר טוב איתו הוא בגיל שלי. אני רוצה לשלוח לו את מה שצילמתי באימון..רק תרגילים שאני עושה לא של חברות שלי או משהו כזה. אני עם מכנסיים ואני מתלבטת אם לשלוח או לא כי זה מחטיא אותו אבל שאלתי אותו אם הוא רוצה סירטונים והוא אמר שהוא רוצה ושהוא מסכים שאני אשלח, אז אני מתלבטת מה לעשות..אני לא רוצה להחטיא אותו אבל מצד שני הוא אמר שהוא מסכים. מה אני צריכה לעשות?

אשמח לתשובה מהירה.. תודה מראש =]

תשובה

סרטונים בדאי אל תשלחי. לגבי תמונות , אם הבעיה היא רק מכנסיים, ניתן להקל, אך אם יש בעיות צניעות אחרות בתמונה יש להימנע גם ממשלוח תמונות.