תליון עם פסוק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/06/15 22:49 יט בסיון התשעה

שאלה

ברצוני לרכוש תליון ובגב שלו-בחלק שלא רואים- לחרוט משפט מדמעותי עבורי "כל הנשמה תהלליה הללויה" שבבתי ז"ח היתה שרה לי בילדותי.

האם אסור לחרוט יה על תכשיט? או שיש רק איסור כניסה לשירותים עם התכשיט? האם ניתן להשים מקף או רווח בין ה-י ל-ה' או משהו אחר שנהוג?

אשמח לתשובה בהקדם

תודה מראש

כרמית

תשובה

ב"ה

שלום.

זה בעייתי מפני שמדובר בפסוק שלם מספר תהילים ואי אפשר להכנס עם זה לשרותים.

אם בכל זאת את מעוניינית בזה את צריכה לכסות את התליון ב 2 כיסויים ואז אפשר להכנס עם לשרותים וכדומה.

בברכה,

עוזיאל אליהו

.