תודתי לרב

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/09/03 12:16 כז באלול התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום,

אני לא יודע מדוע אני שולח זאת זה, אולם התעורר בי רצון עז לעשות זאת. רציתי לומר לרב שאני ממש ממש אוהב אותו,

במהלך הזמן שאני עוקב בלהט אחר תשובות הרב אני מלווה בכ"כ הרבה מחשבות, תהיות ולבסוף גם שינויים (לטובה) באורח חיי, והדבר לפעמים די מצחיק, לפעמים יש תשובה של הרב שלא מתסדרת עם הרצון שלי אז אני מרגיש רטינה קלה ולבסוף לאחר מחשבות אני מבין את כיוונה וחכמתה הפנימית ולעיתים (בד"כ) אני מתמלא כ"כ הרבה שמחה ועידוד מהתשובות המחכימות של הרב.

אני ממש מרגיש שהם בונות בי מימד חדש בנפש של אופטימות, של בטחון בה', של אמונה נהירה וברורה,

בקיצור: תודה עצומה לרב ויישר כח גדול עוד יותר,

בברכת שנה טובה ומתוקה לרב,לבני ביתו ולכל עם ישראל,

יהיו לרצון אמרי פינו והגיון ליבנו לפני א-ל שומע תפילות אמן.

יאיר.

תשובה

בס"ד

שתהיה לך שנה טובה ומבורכת. לך ולכל הגולשים כאן באתר.
ברכה עד בלי די.
ברכה שמחה.
ברכה מלב.
ברכה מהנשמה.

יהי רצון שתהיה מלאים ברכת ה' ויתקיים בך הפסוק: ["ואמרתם כה לחי ואתה שלום וביתך שלום וכל אשר לך שלום"].

שלום שלום
שנה טובה