תודה, תודה

חדשות כיפה הרב שי פירון 05/06/02 05:19 כה בסיון התשסב

שאלה

הרב שי שלום,

אני בת 27 ואשמח מאוד אם תוכל להציע לי באיזה ספרי עיון אוכל להתחיל לפשפש.

מעבר לזה אני גרה באזור חדרה ובשנה הבאה, ב"ה, אני רוצה ללמוד קצת. האם יש לך שם של מדרשה שאוכל ללמוד בה?

תודה, תודה.

תשובה

ב"ה

נירית,

שלומות

אני מציע לך לעיין בספריו של אלישע וישליצקי כמו גם בספרים של הרב ישראל הס. כיוון אחר נמצא בספריו של הרב ארז משה דורון ששואב את כוחו מתורת ר' נחמן מברסלב.

ואם את בעלת רקע חזק יותר, אני מציע לך ללמוד את ספר הכוזרי. כאן תוכלי להסתייע בספרו של שלום רוזנברג המסייע מאוד בלימוד הספר. ולתוספת העמקה בשיעורי הראיה קוק כפי שהם מופיעים במאמרי הראי"ה חלק ששני.

אני מאד ממליץ לך לפנות למדרשת אביב בתל אביב לרב יאיר ב ןשטרית.

בברכה,

שי