תבלינים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/04/08 20:25 י בניסן התשסח

שאלה

שלום רב

לגבי מטרנה לטינוקות יש מדבקות "כשר לפסח" על המוצרים האם זה בסדר לשימוש בפסח. אין להם מוצרים תחליפיים ללא מדבקה?

ועוד שאלה לגבי תבלינים של ימות השנה האם מותר להחזיק בהם בבית בפסח ללא שימוש כמובן כמו שמן שנישאר וכו' אותה שאלה לגבי פירות יבשים

תודה, חג שמח!

תשובה

ב"ה

שלום.

1)אפשר להשמשמ במטרה הזו היא כשרה לפסח .
2) לשים את המוצרים האלו בארון ולסגור אותו .שלא יהיה נגיש לשימוש בפסח. אם יש שם מצרים שהם חמץ אז צריך למכור את זה לפני פסח.

חג פסח כשר ושמח,

עוזיאל אליהו,

.