תאריך לחתונה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/07/13 15:09 ג באב התשעג

שאלה

כבוד הרב שלום,

אנחנו מתכננים להתחתן באוקטובר/ נובמבר

יש לנו 3 תאריכים אפשריים והיינו שמחים לדעת איזה מהם מומלץ יותר

התאריכים הם:

תודה רבה.

תשובה

שלום!

אי אפשר להתחתן בשבת או בחג, ולא רצוי להתחתן במוצאי שבת כדי שלא ליצור חילול שבת בהכנות לחתונה.

התאריך ה-20.10 חל בחג הסוכות ולא ניתן להתחתן בו. ה-5.11 חל בשבת.

בין תאריכים אחרים אין עדיפות הלכתית מיוחדת, אך כדאי להתייעץ גם עם הרב המחתן שימליץ על תאריך מתאים.

אם תצטרכו עזרה בפתיחת תיק נישואין - אני מצרף קישור המסביר איך פותחים תיק נישואין ברבנות, והם גם יוכלו להדריך בנושא:

https://www.kipa.co.il/ask/show/53940-פתיחת-תיק-נישואין-ברבנות-

כל טוב!

שיהיה במזל טוב!