שתי טליתות לפני החתונה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/10/13 17:38 יג בחשון התשעד

שאלה

שלום לך ,

שמי ענבל , לפני כמה ימים היתי בהפרשת חלה שם הרבנית ציינה שמי שרוצה להתחתן אז שתקנה טלית , הלכתי יום למחרת והיה סגור,

אז הלכתי על הפתרון המושלם התקשרתי לאבא שלי שיקנה - והוא אמר שהוא יכל להתפנות לקנות רק ביום שישי

הייתי באיזור קניתי אחת ואח"כ שדיברתי איתו הוא אמר שהוא קנה אחת ובירך - כמובן שלא העלבתי אותו ואמרתי לו שגם אני קניתי

השאלה אם עכשיו כשיש שתים ליום חתונתי , זה לא מהווה בעיה ?

מה אתה מציע לי לעשות ? עם שניהם ?

תשובה

שלום!

בעזרת ה' כשחתנך המיועד ימצא אותך בקרוב תוכלי לתת לו במתנה טלית אחת לימי החול וטלית שנייה לכבוד שבת!

כל טוב!