שנת שירות שניה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 17/10/03 04:56 כא בתשרי התשסד

שאלה

אני עכשיו בתחילת שנת השירות הראשונה שלי ומתלבטת האם לעשות בשנה הבאה שנה נוספת או להתחיל ללמוד. מצד אחד בנות רבות עושות שנה שניה ותורמות שנתיים מחייהם למען העם ואין סיבה שאני לא אתרום שנתיים גם. מצד שני אני לא חושבת שהתרומה לעם צריכה להגמר לאחר שנה או שנתיים של שירות אלא צריכה להימשך כל החיים (למרות שבשנת שירות אתה מקדיש את כולך לעם)אני גם מקווה בעזרת ה' להקים בית בשנים הקרובות. היתי רוצה לדעת בבקשה מה הרב חושב בעינין. תודה...

תשובה

בס"ד

אני חושב שתרומה היא דבר חשוב מאוד מאוד מאוד. אבל להקים בית זו תרומה פי אלף יותר גדולה מאשר לעשות שנת שירות שניה.

בהצלחה